stat operacion - luaj online stat operacion lojë dhe më Lojra zbavitëse në 1001FashionGames.com
shtëpi   
shtëpi >> Lojra zbavitëse >>stat operacion

stat operacion

Përshkrimi:: fëmijët në vendin fqinj nevojë për ndihmën tuaj për të transmetuar pirat rrjetin e tyre tv! të përfunduar çdo nivel për të mbledhur sendet e nevojshme për të ndërtuar një antenë top-sekret spiun. klikoni mbi sendet si ju gjeni ato. pastaj terhiq e tyre në pozicionin e tyre të saktë në tryezë dhe të mblidhen ato para kohe shkon jashtë!
tags:

71% ju pëlqen kjo?  

lojra të ngjajshme
lojra online falas
Lidhje
English  Deutsch  España  Suomi  Français  Italiano  Nederlands  Norge  Português  Русский  Türkiye  Swedish  Polska  Български  Danmark  Česká  Ελλάδα  Lietuva  România  Hrvatska  Україна  العربية  Magyarország  日本の  Latvija  Pilipinas  Slovenija  Việt Nam  Slovensko  Éire  हिन्दी  Indonesia  中国  中华台湾  Korea  Albania  Estonia  Belarus  Iceland  Haiti  Galicia  Catalonia  Malta  Serbia  Malaysia  Macedonia  Thailand  Wales 
copyright © 2009-2010 të drejtat e rezervuara 1001FashionGames.com.all.